Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21838
Назва: Вплив дистанційної форми навчання на психоемоційний стан здобувачів освіти
Автори: Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Передерій, Ніна Олександрівна
Ваценко, Анжела Володимирівна
Рябушко, Олена Борисівна
Кінаш, Оксана В'ячеславівна
Клепець, Олена Вікторівна
Шевченко, Костянтин Васильович
Пурденко, Тетяна Йосипівна
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Вплив дистанційної форми навчання на психоемоційний стан здобувачів освіти / Н. А. Улановська-Циба, Г. А. Єрошенко, Н. О. Передерій [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 99–101.
Короткий огляд (реферат): Сучасна система освіти за останні два роки в умовах пандеміі та ведення бойовиї дій набула нових перетворень. На перше місце серед напрямів освіти виходить дистанційне навчання - сучасний формат отримання знань, який має значний вплив на психо-емоційну систему студентів. Дистанційне навчання включає сукупність інформаційних технологій та різних методик викладання, які передбачають здобуття освіти без фізичної присутності здобувачів у навчальному закладі. Особливість такого напряму навчання пов’язана з більш активним використанням здобувачами вищої освіти комп’ютерних технологій та інтернет-ресурсів, що в свою чергу призводить до того, що студенти багато часу знаходяться за комп’ютером, їх традиційне навчання змінилось на електронне. Тому акцентування уваги на психо-емоційному стані студентів в період дистанційного навчання дозволить визначити шляхи збереження та профілактики їх психо-фізичного здоров’я, а саме розумової працездатності, розширення адаптаційних, емоційних та фізичних ресурсів організму в процесі навчання.
Ключові слова: сучасна система освіти
дистанційна форма навчання
здобувач освіти
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21838
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dystantsiyna_ forma.pdf372,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.