Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22077
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлексієнко, Владислав Віталійович-
dc.contributor.authorБілаш, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-10-30T12:32:36Z-
dc.date.available2023-10-30T12:32:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОлексієнко В. В. Морфологічні зміни судин епітелію ясен при тривалій дії на них комплексу харчових добавок / В. В. Олексієнко, С. М. Білаш // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 122–123.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22077-
dc.description.abstractДане дослідження не тільки підтверджує, але й наочно демонструє негативний вплив харчових добавок на організм. Наші експерименти показують, які зміни відбуваються в результаті комбінованого впливу декількох добавок. Це важливо, оскільки більшість їжі, яку ми споживаємо, містить суміш різнорідних харчових добавок. Згідно цього, ми можемо рекомендувати дане дослідження до обговорення з практикуючими лікарями. Саме вони можуть спостерігати зміну тканин з плином часу і відповідно до цього розробляти методи лікування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectмолрфологіяuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectяснаuk_UA
dc.subjectсидиниuk_UA
dc.subjectщуриuk_UA
dc.subjectекзогенні личинкиuk_UA
dc.titleМорфологічні зміни судин епітелію ясен при тривалій дії на них комплексу харчових добавокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morfolohichni_zminy_sudyn.pdf165,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.