Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22145
Назва: Актуальні проблеми та нюанси викладання предметів медичного профілю здобувачам вищої освіти
Інші назви: Actual problems and nuances of teaching medical subjects to students of higher education
Автори: Баштан, Володимир Петрович
Чорнобай, Анатолій Валентинович
Муковоз, Оксана Євгенівна
Гагал, Олександр Володимирович
Яковенко, Лілія Дмитрівна
Bashtan, V. P.
Chornobay, A. V.
Mykovoz, O. E.
Gagal, O. V.
Yakovenko, L. D.
Дата публікації: жов-2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми та нюанси викладання предметів медичного профілю здобувачам вищої освіти / В. П. Баштан, А. В. Чорнобай, О. Є. Муковоз, О. В. Гагал, Л. Д. Яковенко // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 11–13.
Короткий огляд (реферат): Викладання медичних дисциплін - це унікальний набір проблем, які вимагають постійної адаптації та інновацій, щоб йти в ногу з останніми дослідженнями та техніками. Оскільки медичні знання та технології продовжують швидко розвиватися, педагогам важливо бути в курсі останніх розробок у своїй галузі. Це вимагає значних вкладень часу та ресурсів, включаючи відвідування конференцій і семінарів, участь у постійному професійному розвитку та бути в курсі останніх досліджень і публікацій. Крім того, викладачі повинні вміти ефективно інтегрувати ці нові знання у свої методи навчання та навчальну програму, щоб переконатися, що здобувачі вищої освіти (ЗВО) отримують найновішу та актуальну інформацію. Збалансування теорії та практичного досвіду є ще одним важливим викликом у викладанні медичних дисциплін. У той час, як теоретичні знання є важливими для розуміння фундаментальних принципів медицини, практичний досвід необхідний ЗВО для розвитку практичних навичок і здібностей критичного мислення, необхідних для досягнення успіху в реальних медичних ситуаціях.
Ключові слова: ресурс
критичне мислення
медична школа
resource
critical thinking
medical school
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22145
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра онкології та радіології з радіаційною медициною

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bashtan_VP_Aktualni_problemy_ta_nyuansy_vykladannya_predmetiv.pdf112,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.