Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22489
Назва: Оздоровчі властивості води та їх використання у профілактиці та реабілітації
Автори: Катеренчук, Іван Петрович
Безпалий, Микола Олександрович
Вірченко, В. В.
Ткаченко, А. А.
Шулик, В. М.
Діденко, Ю. В.
Авраменко, О. Б.
Бондарь, В. М.
Шатрава, Ф. М.
Мицик, Ф. Ф.
Вірченко, В. С.
Авраменко, Ф. Я.
Безпалий, О. М.
Тесля, Я. В.
Мицик, Н. Г.
Білоус, Д. Г.
Дата публікації: 2014
Видавець: Видавництво “Гадяч”
Бібліографічний опис: Оздоровчі властивості води та їх використання у профілактиці та реабілітації / І. П. Катеренчук, М. О. Безпалий, Л. О. Ткаченко [та ін.] ; МОЗУ, УМСА. – Гадяч : Гадяч, 2014. – 111 с.
Короткий огляд (реферат): У практичному посібнику для лікарів висвітлені питання ролі води в організмі, історія мінеральних вод, походження та особливості мінеральних вод, механізм впливу питних мінеральних вод на організм людини, класифікація мінеральних вод, лікувально-оздоровчі властивості мінеральної води, застосування лікувальних властивостей води у профілактиці і реабілітації захворювань внутрішніх органів. Приведені показання та протипоказання до призначення мінеральних вод. Також містяться дані щодо інших напрямків використання лікувальних властивостей води. В окремому розділі викладені можливості санаторно-курортного лікування, включаючи всі види водолікування, у санаторії «Сосновий бір», розташованого на Полтавщині. Посібник розрахований на лікарів різних спеціальностей терапевтичного профілю, він буде корисним для студентів III-IV рівнів акредитації вищих навчальних закладів та лікарів-інтернів. Посібник також буде цікавим і корисним для масового читача.
Ключові слова: оздоровчі властивості води
реабілітація
санаторно-курортне лікування
ISBN: 978-617-567-067-5
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22489
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішньої медицини № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sosnoviy_bir.pdf24,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.