Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23076
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приліпка, Катерина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Герасименко, Лариса Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Іщейкіна, Юлія Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-28T06:37:56Z | - |
dc.date.available | 2024-02-28T06:37:56Z | - |
dc.date.issued | 2023-10-16 | - |
dc.identifier.citation | Приліпка К. О. Гігієнічна оцінка показників раціонального харчування у студентів медиків / К. О. Приліпка, Л. О. Герасименко, Ю. О. Іщейкіна // Профілактична медицина України: проблеми та способи їх вирішення : матеріали наук.-практ. конф., присвяч.150-річному ювілею кафедри гігієни та екології № 1 ХНМУ, м. Харків, 16 жовтня 2023 р. / ред. кол. : В. В. М’ясоєдов, В. О. Коробчанський, М. Г. Щербань, О. І. Герасименко. – Харків : ХНМУ, 2023. – С.75–78. | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК 613.6(477)(082) | - |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23076 | - |
dc.description.abstract | Сучасна молодь – це майбутнє, від якого залежатиме розвиток та процвітання країни. Серед студентів харчування є одним із важливих аспектів здорового способу життя. Дотримуючись здорового способу життя, раціонально харчуючись, можна попередити ряд захворювань та уникнути передчасного старіння. Раціональне збалансоване харчування – це фізіологічно повноцінне харчування людини з урахуванням її статі, віку, характеру праці, кліматичних та географічних умов перебування, індивідуальних особливостей. Таке харчування передбачає своєчасне постачання організму їжею, що містить поживні речовини – білки, жири, вуглеводи, вітаміни, макро – та мікроелементи, які людина повинна одержувати в оптимальній для організму кількості та в певних спів відношеннях, що забезпечує нормальне функціонування всіх органів і систем. Дотримання режиму харчування забезпечує ритмічну роботу системи травлення, нормальне засвоєння їжі та правильний обмін речовин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський національний медичний університет | uk_UA |
dc.subject | студенти медики | uk_UA |
dc.subject | внутрішньо переміщені студенти | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | харчова поведінка | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка показників раціонального харчування у студентів медиків | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра гігієни та екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gigienichna_otsinka_pokaznykiv_ratsionalnogo_harchuvannya_u_studentiv_medykiv.pdf | 230,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.