Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23076
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриліпка, Катерина Олегівна-
dc.contributor.authorГерасименко, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorІщейкіна, Юлія Олексіївна-
dc.date.accessioned2024-02-28T06:37:56Z-
dc.date.available2024-02-28T06:37:56Z-
dc.date.issued2023-10-16-
dc.identifier.citationПриліпка К. О. Гігієнічна оцінка показників раціонального харчування у студентів медиків / К. О. Приліпка, Л. О. Герасименко, Ю. О. Іщейкіна // Профілактична медицина України: проблеми та способи їх вирішення : матеріали наук.-практ. конф., присвяч.150-річному ювілею кафедри гігієни та екології № 1 ХНМУ, м. Харків, 16 жовтня 2023 р. / ред. кол. : В. В. М’ясоєдов, В. О. Коробчанський, М. Г. Щербань, О. І. Герасименко. – Харків : ХНМУ, 2023. – С.75–78.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 613.6(477)(082)-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23076-
dc.description.abstractСучасна молодь – це майбутнє, від якого залежатиме розвиток та процвітання країни. Серед студентів харчування є одним із важливих аспектів здорового способу життя. Дотримуючись здорового способу життя, раціонально харчуючись, можна попередити ряд захворювань та уникнути передчасного старіння. Раціональне збалансоване харчування – це фізіологічно повноцінне харчування людини з урахуванням її статі, віку, характеру праці, кліматичних та географічних умов перебування, індивідуальних особливостей. Таке харчування передбачає своєчасне постачання організму їжею, що містить поживні речовини – білки, жири, вуглеводи, вітаміни, макро – та мікроелементи, які людина повинна одержувати в оптимальній для організму кількості та в певних спів відношеннях, що забезпечує нормальне функціонування всіх органів і систем. Дотримання режиму харчування забезпечує ритмічну роботу системи травлення, нормальне засвоєння їжі та правильний обмін речовин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний медичний університетuk_UA
dc.subjectстуденти медикиuk_UA
dc.subjectвнутрішньо переміщені студентиuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчова поведінкаuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка показників раціонального харчування у студентів медиківuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigienichna_otsinka_pokaznykiv_ratsionalnogo_harchuvannya_u_studentiv_medykiv.pdf230,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.