Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2490
Назва: Спосіб абдомінопластики при хірургічному лікуванні післяопераційних гриж передньої черевної стінки у хворих з ожирінням
Автори: Стороженко, Олексій Володимирович
Лігоненко, Олексій Вікторович
Дігтяр, Ілля Іванович
Зубаха, Анатолій Борисович
Чорна, Ірина Олексіївна
Шумейко, Ігор Анатолійович
Горб, Людмила Іванівна
Дата публікації: 26-гру-2016
Видавець: Державна служба інтелектуальної власності України; ДП “Український інститут промислової власності” (Укрпатент)
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель, А 61 B 17/00. Спосіб абдомінопластики при хірургічному лікуванні післяопераційних гриж передньої черевної стінки у хворих з ожирінням / О. В. Стороженко, О. В. Лігоненко, І. І. Дігтяр, А. Б. Зубаха, І. О. Чорна, І. А. Шумейко, Л. І. Горб ; заявник та патентовласник ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія» – u 201607264 ; заявл. 04.07.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
Короткий огляд (реферат): Спосіб абдомінопластики при хірургічному лікуванні післяопераційних гриж передньої черевної стінки у хворих з ожирінням, що включає проведення оперативного доступу за Фернандесом з повним висіченням шкірного рубця та трофічно змінених тканин, видалення шкірно-жирового клаптя у хворих із надмірною масою тіла та наявністю "висячого фартуха" значних розмірів, проведення ретельної хірургічної обробки країв грижового дефекту до незмінених тканин з подальшою алогерніопластикою передньої черевної стінки сучасними полімерними матеріалами без натягу та зменшення об'єму черевної порожнини, який відрізняється тим, що при оперативному доступі на нижньому краю рани додатково проводять два V-подібні розрізи, симетрично з обох боків від середньої лінії.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2490
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра хірургії № 3
Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The method of abdominoplasty.pdf184,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.