Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2492
Назва: Спосіб комплексного лікування гнійних ран м'яких тканин у хворих з полівалентною алергією до антибіотиків
Автори: Іващенко, Дмитро Миколайович
Лігоненко, Олексій Вікторович
Дігтяр, Ілля Іванович
Зубаха, Анатолій Борисович
Чорна, Ірина Олексіївна
Шумейко, Ігор Анатолійович
Стороженко, Олексій Володимирович
Горб, Людмила Іванівна
Дата публікації: 25-кві-2017
Видавець: Державна служба інтелектуальної власності України; ДП “Український інститут промислової власності” (Укрпатент).
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель, А 61 B 17/00. Спосіб комплексного лікування гнійних ран м'яких тканин у хворих з полівалентною алергією до антибіотиків / Д. М. Іващенко, О. В. Лігоненко, І. І. Дігтяр, А. Б. Зубаха, І. О. Чорна, І. А. Шумейко, О. В. Стороженко, Л. І. Горб ; заявник та патентовласник ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія». – u 201611864 ; заявл. 23.11.2016 ; опубл. 25.04.2017, Бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Спосіб комплексного лікування гнійних ран м'яких тканин у хворих з полівалентною алергією до антибіотиків, що включає хірургічну обробку рани, місцеве застосування розчинів антисептиків, дренування ран, накладання лікувальних пов'язок з препаратами на сучасних гідрофільних основах відповідно до фаз ранового процесу, введення в рану серветки (тампона, турунди) змоченої у бактеріофаголіпосомальну суміш, що складається з розчину піобактеріофагу полівалентного "Секстафаг", ліпосомального препарату "Ліпін" в терапевтичних дозах та 50 мл 0,9 % натрію хлориду, безпосередньо після її виготовлення (шляхом інтенсивного збовтування вказаних інгредієнтів протягом 3-5 хв. до вигляду однорідної суспензії) - на 5-6 годин, один раз на добу, протягом 10-15 діб, який відрізняється тим, що додатково вводять внутрішньовенно краплинно фосфатиділхоліновий ліпосомальний препарат "Ліпін" в дозі 500 мг на 50 мл ізотонічного розчину натрію хлориду 1 раз на добу протягом 5-7 діб.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2492
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра хірургії № 3
Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Complex treatment of purulent wounds.pdf152,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.