Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2964
Назва: Проблеми ступеневої освіти в медсестринстві
Автори: Невмержицька, Валентина Іванівна
Невмержицкая, Валентина Ивановна
Колінько, Людмила Михайлівна
Колинько, Людмила Михайловна
Дата публікації: 2015
Видавець: Асоціація медичних сестер Полтавської області
Бібліографічний опис: Невмержицька В. І. Проблеми ступеневої освіти в медсестринстві / В. І. Невмержицька, Л. М. Колінько // Матеріали науково-практичної конференції : "Інноваційні технології в роботі медичної сестри ВДНЗУ Українська медична стоматологічна академія". – Полтава, 2014. – С. 52–54.
Короткий огляд (реферат): Медична освіта в Україні, як і в усьому світі, займає одне з пріоритетних галузей. Головне у нашому житті було, є і буде саме життя людини. Головне для життя людини — її здоров’я. Майже на всі фактори, від яких залежить здоров’я людини, так чи інакше, безпосередньо або опосередковано, людина може впливати і таким чином забезпечувати, як собі так і іншим достатній, для нормального життя, рівень здоров’я. Але для цього, окрім бажання і можливості це робити погрібні знання. Без достатнього рівня, якості, об’єму відповідних знань, без закріплення цих знань на практиці, під час навчання та роботи, неможливо виконувати один з головних принципів медицини: «Не нашкодь!» З огляду на це, проблеми медичної освіти, системи та якості підготовки медичних кадрів, які б відповідали умовам та вимогам сьогодення, європейському та світовому рівні, стають актуальними і вимагають не тільки підвищеної уваги та контролю, а й наукового підходу. «Вік живи - вік учись!» Тому ступенева освіта в медицині є одним із етапів застосування принципу безперервної освіти.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2964
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nevm.pdf108,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.