Авторефетати та дисертації. Кафедра внутрішньої медицини № 2 : [20] Головна зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Результати' 1 - 20 з 20
Рік випускуНазваАвтор(и)
2015Особливості перебігу та патогенетичне обґрунтування оптимізації комплексної терапії стабільної стенокардії, поєднаної з остеоартрозом у осіб з ожиріннямТесленко, Юрій Віталійович; Teslenko, Yu. V.
2003Клініко-біохімічні особливості перебігу ішемічної хвороби серця у хворих на хронічний пієлонефритМ'якінькова, Людмила Олександрівна; Myakinkova, L. A.
1987Клиника, диагностика вялых форм ревматизма и его профилактика в амбулаторно-поликлинических условияхТкаченко, Лідія Афанасіївна
1996Ефективність поєднаної загальної і місцевої фармако- і фітотерапії в лікуванні і профілактиці виразкової хвороби дванадцятипалої кишкиКатеренчук, Іван Петрович; Katerenchuk, I. P.
1978Влияние миндалевидных ядер на яичники и их чувствительность к гонадотропным гормонамКатеренчук, Иван Петрович; Катеренчук, Іван Петрович
2019Оптимізація діагностики та лікування гіпертонічної хвороби в умовах коморбідностіМохначов, Олександр Володимирович; Mokhnachov, O. V.
2006Клініко-морфологічна характеристика пептичних виразок, що тривало не загоюються (клініко-експериментальне дослідження)Кострікова, Юлія Анатоліївна; Kostrikova, Yu. A.
2002Лікувально-профілактична ефективність природного сорбенту та антиоксидантів при тривалому надходженні в організм фторидів (експериментально-клінічне дослідження)Рябушко, Микола Миколайович; Ryabuschko, N. N.
2008Антиоксиданти в профілактичній терапії вільнорадикального пошкодження сім'яників при хронічному надходженні прооксидантів (експериментальне дослідження)Шиш, Наталія Віталіївна; Shysh, N. V.
2010Особливості клінічного перебігу та лікування виразкової хвороби у поєднанні з цукровим діабетомВахненко, Андрій Вікторович; Vakhnenko, A. V.
2009Особливості патогенезу, лікування та профілактики ерозивно-виразкових уражень гастродуоденальної зони у хворих на гемобластозиМаслова, Ганна Сергіївна; Maslova, G. S.
2005Періодична нормобарична гіпоксія та кверцетин у лікуванні хворих ішемічною хворобою серця із супутньою цереброваскулярною патологієюТоронченко, Ольга Миколаївна; Toronchenko, O. M.
1986Интенсивность экскреции электролитов, гидроксипролина и мочевой кислоты в дневной и ночной периоды при сахарном диабете в условиях избыточного поступления фтораГуцаленко, Ольга Олексіївна
2004Ефективність застосування амізону і локальної навколосуглобової терапії для профілактики НПЗЗ-гастропатій у ревматологічних хворихЯрмола, Тетяна Іванівна; Yarmola, T. I.
2007Особливості перебігу хронічного пієлонефриту в осіб похилого і старечого вікуПустовойт, Ганна Леонідівна; Pustovoyt, G. L.
2001Шляхи підвищення ефективності протирецидивної терапії виразкової хвороби дванадцятипалої кишкиЦиганенко, Ірина Володимирівна; Tsyganenko, I. V.
2010Значення ремоделювання серця, цитокінів, вегетативних, пресорних факторів в електричній нестабільності міокарда у хворих на ішемічну хворобу серцяВакуленко, Костянтин Євгенійович; Vakulenko, K. Y.
2016Роль NO- та NF-κB-залежних процесів у патогенезі експериментального метаболічного синдромуТалаш, Вікторія Володимирівна; Talash, V. V.
31-сер-2022Психосоціальні фактори як складова кардіоваскулярного ризику у коморбідних пацієнтів на програмному та перитонеальному діалізі: методи корекціїРустамян, Сатєнік Тігранівна
2011Особливості комплексного лікування подагричного артриту у хворих з ожирінням шляхом застосування кріоконсервованого екстракту плацентиКапустянська, Анна Анатоліївна; Капустянская, Анна Анатольевна; Kapustianska, A.
Результати' 1 - 20 з 20