Авторефетати та дисертації. Кафедра біології : [8] Головна зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Результати' 1 - 8 з 8
Рік випускуНазваАвтор(и)
2015Морфофункціональна характеристика великих слинних залоз щурів в нормі та після введення платифіліну і прозеринуЦуканов, Дмитро Володимирович
2021Морфофункціональна характеристика слинних залоз щурів в нормі та при хронічній інтоксикації етаноломШевченко, Костянтин Васильович; Shevchenko, K. V.
2019Морфофункціональна характеристика ясен щурів в нормі та за умов хронічної інтоксикації етаноломКазакова, Катерина Станіславівна; Казакова, Екатерина Станиславовна; Kazakova, K. S.
23-лют-2021Морфофункціональна характеристика великих слинних залоз щурів в нормі та після дії метакрилатуКрамаренко, Денис Русланович
2015Цитологічні і цитогенетичні особливості слизової оболонки порожнини рота людини в нормі та при запальному процесіЄрошенко, Галина Анатоліївна; Гасюк, Наталія Володимирівна; Гасюк, Наталия Владимировна; Gasyuk, N. V.
2020Гістофункціональна характеристика слизової оболонки спинки язика в нормі та за умов впливу метакрилатуМедицька, Аліна Костянтинівна; Медицкая, Алина Константиновна; Medytskaya, А. К.
2012Морфофункціональні особливості піднижньощелепних слинних залоз при експериментальному сіаладеніті та введенні кріоконсервованої плацентиШепітько, Ігор Володимирович; Шепитько, Игорь Владимирович; Shepitko, I.V.
2010Структурна організація великих слинних залоз за умов стимуляції симпатичного та парасимпа-тичного відділів вегетативної нервової системиЄрошенко, Галина Анатоліївна; Ерошенко, Галина Анатольевна; Yeroshenko, G. A.
Результати' 1 - 8 з 8