Авторефетати та дисертації. Кафедра ортодонтії : [6] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Обґрунтування принципів діагностики і лікування пацієнтів із зубощелепними аномаліями, ускладненими скупченістю зубівДмитренко, Марина Іванівна; Дмитренко, Марина Ивановна; Dmitrenko, M. I.
2017Клініко-експериментальне обґрунтування профілактики і лікування хронічного катарального гінгівіту в осіб, що знаходяться на ортодонтичному лікуванні, з використанням мукозального гелю з пробіотикомВоронкова, Ганна Володимирівна; Воронкова, Анна Владимировна; Voronkova, H.
2017Клініко-функціональне обґрунтування оптимізації ортодонтичного лікування дівчат-підлітків із порушенням формування репродуктивної системиЛяховська, Анастасія Віталіївна
2010Підвищення мотивації та ефективності ортодонтичного лікування зубощелепних аномалій у дітей в змінному прикусіКарасюнок, Анна Євгеніївна; Карасюнок, Анна Евгеньевна; Karasiunok, A.
2008Оцінка перебудови кісткової тканини щелеп у дорослих пацієнтів у ретенційному періоді ортодонтичного лікуванняНестеренко, Олег Миколайович; Нестеренко, Олег Николаевич; Nesterenko, O.
2010Ортодонтичне лікування пацієнтів віком 6-9 років з порушенням функцій ковтання та мовленняТрофименко, Марина Вікторівна; Трофименко, Марина Викторовна; Trofimenko, M
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 6 of 6