Авторефетати та дисертації. Кафедра сімейної медицини і терапії : [7] Головна зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Результати' 1 - 7 з 7
Рік випускуНазваАвтор(и)
24-лис-2021Фізіологічна роль балансу ядерних факторів транскрипції STAT1 та STAT6 в М1/М2 поляризації макрофагів за умов формування підвищеної маси тілаБоряк, Христина Радиславівна; Boriak, Kh. R.
2002Оцінка ефективності еналаприла малеату в комплексному лікуванні серцевої недостатності у хворих на ревматичну ваду серця з перевагою недостатності мітрального клапануБабаніна, Марина Юріївна; Бабанина, Марина Юрьевна; Babanina, M.
2011Особливості комплексного лікування подагричного артриту у хворих з ожирінням шляхом застосування кріоконсервованого екстракту плацентиКапустянська, Анна Анатоліївна; Капустянская, Анна Анатольевна; Kapustianska, A.
2005Ефективність ентеросгелю та циклоферону в комплексній терапії хворих на ревматоїдний артрит з ураженням серцяКрачек, Ганна Олександрівна; Крачек, Анна Александровна; Krachek, A.
2010Клініко - патогенетичні особливості атеросклеротичних уражень серцево - судинної системи у хворих на ревматоїдний артрит в залежності від наявності метаболічного синдрому та шляхи їх корекціїІваницький, Ігор Валерійович; Иваницкий, Игорь Валериевич; Ivanickiy, I.
2012Клінічні та діагностичні особливості різних підтипів синдрому подразненого кишечника та їх лікуванняКир'ян, Олена Анатоліївна; Кирьян, Елена Анатольевна; Kyryan, O. A.
2016Діагностичне і прогностичне значення вегетативної та психосоматичної дисфункції як факторів прогресування серцевої недостатності у пацієнтів з ішемічною хворобою серця та шляхи їх корекціїКатеренчук, Олександр Іванович; Катеренчук, Александр Иванович; Katerenchuk, O.
Результати' 1 - 7 з 7