Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4024
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нідзельський, Михайло Якович | - |
dc.contributor.author | Давиденко, Вадим Юрійович | - |
dc.contributor.author | Кузнецов, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Давиденко, Ганна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-07T14:08:51Z | - |
dc.date.available | 2017-12-07T14:08:51Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 112587 Україна, МПК (2016.01) А61К 31/78, (2006.01) А61Р 1/00 / М. Я. Нідзельський, В. Ю. Давиденко, В. В. Кузнецов, Г. М. Давиденко; заявник і патентовласник Полтава, ВДНЗУ "Українська медичнастоматологічна академія". — № u 2016 05813 ; заявл. 30.05.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4024 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Спосіб моделювання пошкодження смакових рецепторів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Patent_112587.pdf | 2,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.