Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4024
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНідзельський, Михайло Якович-
dc.contributor.authorДавиденко, Вадим Юрійович-
dc.contributor.authorКузнецов, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorДавиденко, Ганна Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-12-07T14:08:51Z-
dc.date.available2017-12-07T14:08:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПат. 112587 Україна, МПК (2016.01) А61К 31/78, (2006.01) А61Р 1/00 / М. Я. Нідзельський, В. Ю. Давиденко, В. В. Кузнецов, Г. М. Давиденко; заявник і патентовласник Полтава, ВДНЗУ "Українська медичнастоматологічна академія". — № u 2016 05813 ; заявл. 30.05.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4024-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleСпосіб моделювання пошкодження смакових рецепторівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_112587.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.