Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4061
Назва: Техніка прецезійного литва в ортопедичній стоматології
Автори: Нідзельський, Михайло Якович
Писаренко, Олег Анатолійович
Цветкова, Наталія Володимирівна
Бабич, Володимир Віталійович
Дата публікації: 2014
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України "Українська медична стоматологічна академія"
Бібліографічний опис: Техніка прецезійного литва в ортопедичній стоматології / М. Я. Нідзельський, О. А. Писаренко, Н. В. Цветкова, В. В. Бабич. – П. : ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія», 2014. – 111 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник розрахований на лікарів – інтернів з фаху «Стоматологія» на циклі «ортопедична стоматологія», лікарів стоматологів-ортопедів, слуха-чів циклів спеціалізації, тематичного удосконалення та передатестаційних циклів і підготовлений відповідно до навчальних планів та програм на-вчання перерахованих вище циклів. У посібнику представлені такі розділи: організація роботи зуботехні-чної ливарної лабораторії, охорона праці, обладнання ливарної лабораторії, технічні характеристики сучасних ливарних установок та муфельних пе-чей, рекомендації по застосуванню формувальних сумішей та матеріалів, техніка литва на моделі. Особлива увага приділена аналізу помилок у про-цесі литва.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4061
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technology_of_preceding_lithuania.pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.