Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4079
Назва: Особливості структурно-хімічної організації емалі в різних ділянках коронки зуба
Інші назви: Особенности структурно-химической организации эмали в различных участках коронки зуба
Features of the structural and chemical organization of the enamel in various parts of the crown of the tooth
Автори: Гасюк, Петро Анатолійович
Черняк, Валентина Володимирівна
Гасюк, Петр Анатольевич
Черняк, Валентина Владимировна
Hasiuk, P.
Cherniak, V.
Дата публікації: 2015
Видавець: Сумський державний університет
Бібліографічний опис: Гасюк П. А. Особливості структурно-хімічної організації емалі в різних ділянках коронки зуба / П. А. Гасюк, В. В. Черняк // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених, 23-24 квітня 2015, м. Суми. – Суми, 2015. – С. 117.
Ключові слова: емаль
коронка зуба
эмаль
коронка зуба
enamel
tooth crown
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4079
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_the_structural.pdf364,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.