Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Назва: Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників
Інші назви: Study of physico-chemical properties of yoghurts of domestic producers
Исследования физико-химических показателей йогуртов отечественных производителей
Автори: Копанцева, Лариса Миколаївна
Папеян, Карен Арсенович
Kopantseva, L.
Papeyan, K.
Копанцева, Лариса Николаевна
Папеян, Карен Арсенович
Дата публікації: 16-бер-2016
Видавець: Полтавский університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Копанцева Л. М. Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників / Л .М. Копанцева, К. А. Папеян // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 239–240.
Короткий огляд (реферат): Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.
Ключові слова: крохмаль
сахароза
бензойна кислота
starch
sucrose
benzoic acid
крахмал
сахароза
бензойная кислота
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kopantseva_Doslidzhennya_yogurtiv_vitchyznyznykh_vyrobnykiv.pdf451,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.