Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152
Назва: | Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників |
Інші назви: | Study of physico-chemical properties of yoghurts of domestic producers Исследования физико-химических показателей йогуртов отечественных производителей |
Автори: | Копанцева, Лариса Миколаївна Папеян, Карен Арсенович Kopantseva, L. Papeyan, K. Копанцева, Лариса Николаевна Папеян, Карен Арсенович |
Дата публікації: | 16-бер-2016 |
Видавець: | Полтавский університет економіки і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Копанцева Л. М. Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників / Л .М. Копанцева, К. А. Папеян // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 16–18 березня 2016. – Полтава, 2016. – С. 239–240. |
Короткий огляд (реферат): | Йогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників. |
Ключові слова: | крохмаль сахароза бензойна кислота starch sucrose benzoic acid крахмал сахароза бензойная кислота |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4152 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kopantseva_Doslidzhennya_yogurtiv_vitchyznyznykh_vyrobnykiv.pdf | 451,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.