Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4153
Назва: | Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки |
Інші назви: | Determination of physico-chemical properties of quality of pitted green olives Определение физико-химических показателей качества оливок зеленых без косточки |
Автори: | Копанцева, Лариса Миколаївна Коваленко, Євген Олексійович Kopantseva, L. Kovalenko, Y. Копанцева, Лариса Николаевна Коваленко, Евгений Алексеевич |
Дата публікації: | 16-бер-2016 |
Видавець: | Полтавский університет економіки і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Копанцева Л. М. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки / Л. М. Копанцева, Є. О. Коваленко // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.,16–18 березня 2016 р. – Полтава, 2016. – С. 237–238. |
Короткий огляд (реферат): | На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь. |
Ключові слова: | активна кислотність масова частка хлоридів метод осадження active acidity mass fraction of chlorides method of sedimentation активная кислотность массовая доля хлоридов метод осаждения |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4153 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kopantseva_Vyznachennya_pokaznykiv_olyvok_zelenykh.pdf | 433,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.