Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4368
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бажан, Євгеній Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Бажан, Евгений Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Bazhan, Y. | - |
dc.contributor.author | Бажан, А. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-15T12:51:09Z | - |
dc.date.available | 2017-12-15T12:51:09Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Екологічні загрози харчуванню сучасної людини / А. Г. Бажан, Є. А. Бажан // Проблеми відтворення та охорони біорізноманіття України : матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф. – Полтава : Астрая, 2007. – С. 172–175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4368 | - |
dc.description.abstract | Гармонійний розвиток людини, її здоров'я, тривалість життя багато в чому пов'язані з характером харчування.Харчування за всю історію існування людства завжди було най-сильнішим і найстійкішим фактором середовища, яке здійснювало постійний вплив на стан його здоров'я. Вибираючи собі їжу, людина віддає перевагу тій, до якої вона звикла, найсмачнішій, гарно оформленій, нерідко здобреній гострими приправами, іноді їжі, що легко засвоюється організмом. В останні роки все гостріше постає питання не про те, що їсти, не завдаючи шкоди організмові, бо стан здоров'я людей, працездатність їх, опірність хворобам, тривалість життя значною мірою залежать від режиму харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтава: Астрая, 2007 | uk_UA |
dc.title | Екологічний стан навколишнього середовища та шляхи його оптимізації екологічні загрози харчуванню сучасної людини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bazhan 2.pdf | 199,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.