Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНідзельський, Михайло Якович-
dc.contributor.authorДавиденко, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorДавиденко, Вадим Юрійович-
dc.date.accessioned2017-12-21T06:32:17Z-
dc.date.available2017-12-21T06:32:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНідзельський М. Я. Причини змін смакової чутливості та особливості їх визначення / М. Я. Нідзельський, Г. М. Давиденко, В. Ю. Давиденко // Стоматологічна наука і практика на Слобожанщині: історія, надбання і перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 5–6 жовтня 2017 р. – Харків, 2017. – С. 110–115.uk_UA
dc.identifier.otherУДК 340(477)-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4530-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleПричини змін смакової чутливості та особливості їх визначенняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Smakova_chutluvist.pdf384,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.