Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4636
Назва: Бойові та миротворчі дії частин та підрозділів Бундесвера
Автори: Глобіна, Людмила Вікторівна
Сизоненко, Тетяна Василівна
Дата публікації: 2004
Видавець: Полтавський військовий інститут зв'язку
Бібліографічний опис: Глобіна Л. В. Бойові та миротворчі дії частин та підрозділів Бундесвера: навчальний посібник з німецької мови / Л. В. Глобіна, Т. В. Сизоненко. – Полтава : Полтавський військовий інститут зв'язку, 2004. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розроблено у відповідності до вимог навчальної програми з іноземної мови. Він призначений для курсантів 3-го курсу і має за мету розвиток навичок монологічного та діалогічного мовлення, читання та перекладу загально-військових та суспильно-політичних текстів на теми: "Бойові дії частин та підрозділів Бундесвера", "Миротворчі дії частин та підрозділів Бундесвера". Система вправ з послідовним переходом від простого до складного допоможе закріпити отримані знання і необхідні навички. Посібник може бути використаний як на практичних заняттях, так і для самостійної роботи курсантів (факультативні вправи).
Ключові слова: бойові дії
миротворчі дії
частини та підрозділи Бундесвера
навчальний посібник
німецька мова
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4636
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
posib.pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.