Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5039
Назва: | Повышение пищевой ценности молочнокислых продуктов, содержащих пробиотики, путем добавления пребиотика дуфалака |
Автори: | Дегтярьова, Ірина Іванівна Дегтярева, Ирина Ивановна Degtyareva, I. Скрипник, Ігор Миколайович Скрыпник, Игорь Николаевич Skrypnyk, I. Скопиченко, Світлана Вікторівна Скопыченко, Светлана Викторовна Skopychenko, S. |
Дата публікації: | 2001 |
Бібліографічний опис: | Дегтярева И. И. Повышение пищевой ценности молочнокислых продуктов, содержащих пробиотики, путем добавления пребиотика дуфалака / И. И. Дегтярева, И. Н. Скрыпник, С. В. Скопыченко // 5-й междунар. конгресс "Парентеральное и энтеральное питание" : тезисы докладов. – Москва, 2001. – С. 39. |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5039 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pov_pish.pdf | 95,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.