Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5111
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Череда, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Петрушанко, Тетяна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Лобань, Галина Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-17T14:02:01Z | - |
dc.date.available | 2018-01-17T14:02:01Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пат. № 54041 Україна МПК (2009) A 61 B 5/00. Спосіб оцінки ризику запальних захворювань пародонта / Череда В. В., Петрушанко Т. О., Лобань Г. А. ; заявник і патентовласник Череда В. В., Петрушанко Т. О., Лобань Г. А. – u 201004872 ; заявл. 23.04.2010 ; опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5111 | - |
dc.description.abstract | Спосіб оцінки ризику запальних захворювань пародонта, що включає взяття досліджуваного матеріалу, розведення його у 0,1 мл стерильного фізіологічного розчину, приготування мазка, підрахунок коків, паличкоподібних мікроорганізмів та звивистих форм, який відрізняється тим, що як досліджуваний матеріал беруть ясенну рідину, мазок забарвлюють за Грамом, використовують світлову імерсійну мікроскопію, визначають коефіцієнт сталості (КС) мікрофлори ясенної рідини, значення КС<2 (зсув КС вліво) та КС>4 (зсув КС вправо) свідчить про ризик запальних захворювань пародонта. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності України, ДП “Український інститут інтелектуальної власності” | uk_UA |
dc.title | Спосіб оцінки ризику запальних захворювань пародонта | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pat spot ozin rez.pdf | 100,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.