Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГопко, Александр Феликсович-
dc.contributor.authorШевченко, Андрей Иванович-
dc.contributor.authorГопко, Олександр Феліксович-
dc.date.accessioned2018-01-22T14:34:36Z-
dc.date.available2018-01-22T14:34:36Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationШевченко А. Роль двенадцатиперстной кишки в осуществлении процессов гидролиза пищевых веществ / А. Шевченко, О.Гопко // Матеріали 5- го міжнар. мед. конгресу студентів та молодих вчених : тези доп. – Тернопіль. – 2001. – С. 189.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5218-
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherТернопіль ТДМУ "Укрмедкнига"uk_UA
dc.titleРоль двенадцатиперстной кишки в осуществлении процессов гидролиза пищевых веществuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rol_dv.PDF245,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.