Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/525
Назва: Неонатологія з позиції сімейного лікаря
Автори: Знаменська, Тетяна Костянтинівна
Ковальова, Олена Михайлівна
Похилько, Валерій Іванович
Жданович, Олексій Ігорович
Дата публікації: 2007
Видавець: Агентство "Стандарт"
Бібліографічний опис: Неонатологія з позиції сімейного лікаря : навч.-метод. посіб. для студентів медичних вузів ІІІ–ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів, неонатологів і лікарів сімейної медицини за спеціальностями «Неонатологія», «Загальна практика та сімейна медицина» / Т. К. Знаменська, О. М. Ковальова, В. І. Похилько, О. І. Жданович. – Київ : Агенство «Стандарт», 2007. – 389 с.
Короткий огляд (реферат): Рекомендовано Центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України як навчально-методичний посібник для студентів вищих медичних навчальних закладів ІV рівня акредитації та лікарів-інтернів (Протокол № 1 від 23.03.2007 р.). У навчально-методичному посібнику викладені особливості виходжування та лікування новонароджених дітей з урахуванням чинних наказів, протоколів і алгоритмів, затверджених Міністерством охорони здоров’я України. Посібник має практичну спрямованість і призначенийнасамперед для лікарів-інтернів, студентів старших курсів, а також для лікарів-курсантів, які спеціалізуються за напрямами «Неонатологія», «Педіатрія», «Загальна практика – сімейна медицина».
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/525
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра педіатрії № 1 із неонатологією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Neonat_s_positсii_sim_licarya_2007.pdf15,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.