Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5354
Назва: Актуальні питання застосування сучасних технологій у викладанні хірургії в медичному ВУЗі
Автори: Шейко, Володимир Дмитрович
Кравченко, Сергій Павлович
Крижановський, Олександр Анатолійович
Панасенко, Сергій Іванович
Дата публікації: 5-кві-2012
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Актуальні питання застосування сучасних технологій у викладанні хірургії в медичному ВУЗі / В. Д. Шейко, С. П. Кравченко, О. А. Крижановський, С. І. Панасенко // Інноваційні інформаційні технології у вищий медичній освіті : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 5 квіт. 2012 р. – Полтава, 2012. – С. 179–180.
Короткий огляд (реферат): Застосування сучасних технологій у навчанні – одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього середовища. Міжкомп'ютерні комунікації містять стандарти і програмне забезпечення, яке інтегрує в єдиному блоці текстовий зміст, програми, графічні зображення, мультиплікацію, відео, звук, віртуальні тривимірні моделі. На кафедрі виданий гіпертекстовий довідник з тем, що викладаються (конспект-силабус), який по суті є електронним аналогом курсу лекцій з даного предмету. Враховуючи важливість ендоскопічних методів лікування хірургічних хворих, розроблено ряд тренажерів для відпрацювання практичних навичок студентами медичного факультету. Тренажер виготовлений з використанням оригінальних ендоскопічних інструментів, які в реальних умовах застосовуються під час лапароскопічних операцій. Спроектований та виготовлений тренажер для відпрацювання проведення колоноскопу через анатомічні вигини товстого кишечнику, за допомогою якого відпрацьовуються базові навички маніпулювання в просвіті товстого кишечнику під керівництвом викладача та самостійно.
Ключові слова: навчальна система
конспект-силабус
тренажери
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5354
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургії № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_technologiy_vikladanniy_hirurgiy.pdf213,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.