Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5370
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипніков, Микола Сергійович | - |
dc.contributor.author | Романцев, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Костенко, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Скрыпников, Николай Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Романцев, Александр Юрийович | - |
dc.contributor.author | Костенко, Виталий Александрович | - |
dc.contributor.author | Skrypnikov, M. S. | - |
dc.contributor.author | Romantsev, O. Yu. | - |
dc.contributor.author | Kostenko, V. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-26T13:01:34Z | - |
dc.date.available | 2018-01-26T13:01:34Z | - |
dc.date.issued | 1998 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 22979 A Україна МПК A61L 17/00 (2006). Спосіб виготовлення кетгуту / Скрипніков М. С., Романцев О. Ю., Костенко В. О. – № 97031201 ; заявл. 18.03.1997 ; опубл. 05.05.1998, Бюл. № 3. | uk_UA |
dc.identifier.other | МПК A61L 17/00 (2006) | - |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5370 | - |
dc.description.abstract | Способ изготовления кетгута, включающий отбор биологического сырья с последующей его кислотно-щелочной обработкой, высушиванием, полированием, калибровкой, упаковкой и стерилизацией, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья используют свиные черева с последующим их обезжириванием путем обработки диэтиловым эфиром. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | кетгут | uk_UA |
dc.subject | шовний матеріал | uk_UA |
dc.subject | кетгут | uk_UA |
dc.subject | шовный материал | uk_UA |
dc.subject | catgut | uk_UA |
dc.subject | suture material | uk_UA |
dc.title | Спосіб виготовлення кетгуту | uk_UA |
dc.title.alternative | Способ изготовления кетгута | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vigotovlennya_ketgutu.pdf | 34,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.