Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5370
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипніков, Микола Сергійович-
dc.contributor.authorРоманцев, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorКостенко, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorСкрыпников, Николай Сергеевич-
dc.contributor.authorРоманцев, Александр Юрийович-
dc.contributor.authorКостенко, Виталий Александрович-
dc.contributor.authorSkrypnikov, M. S.-
dc.contributor.authorRomantsev, O. Yu.-
dc.contributor.authorKostenko, V. O.-
dc.date.accessioned2018-01-26T13:01:34Z-
dc.date.available2018-01-26T13:01:34Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationПат. 22979 A Україна МПК A61L 17/00 (2006). Спосіб виготовлення кетгуту / Скрипніков М. С., Романцев О. Ю., Костенко В. О. – № 97031201 ; заявл. 18.03.1997 ; опубл. 05.05.1998, Бюл. № 3.uk_UA
dc.identifier.otherМПК A61L 17/00 (2006)-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5370-
dc.description.abstractСпособ изготовления кетгута, включающий отбор биологического сырья с последующей его кислотно-щелочной обработкой, высушиванием, полированием, калибровкой, упаковкой и стерилизацией, отличающийся тем, что в качестве исходного сырья используют свиные черева с последующим их обезжириванием путем обработки диэтиловым эфиром.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectкетгутuk_UA
dc.subjectшовний матеріалuk_UA
dc.subjectкетгутuk_UA
dc.subjectшовный материалuk_UA
dc.subjectcatgutuk_UA
dc.subjectsuture materialuk_UA
dc.titleСпосіб виготовлення кетгутуuk_UA
dc.title.alternativeСпособ изготовления кетгутаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vigotovlennya_ketgutu.pdf34,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.