Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5482
Назва: Студенти медичного ВУЗу і сьогодення
Автори: Дем'янюк, Дмитро Григорович
Ляховський, Віталій Іванович
Крижановський, Олександр Анатолійович
Сакевич, Петро Петрович
Панасенко, Сергій Іванович
Дата публікації: 2010
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка
Бібліографічний опис: Студенти медичного ВУЗу і сьогодення / Д. Г. Дем’янюк, В. І. Ляховський, О. А. Крижановський [та ін.] // Аспекти дослідження іноземних мов і лінгвометодичні основи викладання : зб. наук. праць. – 2010. – Вип. 7. – С. 89–95.
Короткий огляд (реферат): Україна твердо стала на шлях незалежності. Для студентів відкрилася не-обмежена можливість навчатися за інтересом. Запровадження Булонської системи навчання розширило кордони працевлаштування. У період становлення і укріплення ринкових відносин у суспільстві можуть з'явитися труднощі, що негативно впливають на формування громадянської позиції майбутніх фахівців, стримувати кроки формування національної ідеї, патріотичного виховання студентів. В такий час поруч з суб'єктом навчання постійно повинен знаходитися вчитель, наставник і своїм словом, прикладом, вмінням науково аналізувати події попереджати хибні вчинки. Виховання має бути тісно пов'язане з процесом навчання.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5482
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургії № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Studenty_siogodennia.pdf149,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.