Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кайдашев, Ігор Петрович | - |
dc.contributor.author | Костенко, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Талаш, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Єлінська, Аліна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Лілія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Соловйова, Наталія Веніамінівна | - |
dc.contributor.author | Кайдашев, Игорь Петрович | - |
dc.contributor.author | Костенко, Виталий Александрович | - |
dc.contributor.author | Талаш, Виктория Владимировна | - |
dc.contributor.author | Елинская, Алина Николаевна | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Лилия Ивановна | - |
dc.contributor.author | Соловьева, Наталья Вениаминовна | - |
dc.contributor.author | Kaidashev, I. | - |
dc.contributor.author | Kostenko, V. O. | - |
dc.contributor.author | Talash, V. V. | - |
dc.contributor.author | Elinskaâ, A. | - |
dc.contributor.author | Lyashenko, L. I. | - |
dc.contributor.author | Soloviova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T08:52:46Z | - |
dc.date.available | 2018-02-05T08:52:46Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Патент 93517 Україна, МПК G09B 23/28. Спосіб моделювання метаболічного синдрому / І. П. Кайдашев, В. О. Костенко, В. В. Талаш, А. М. Єлінська, Л. І. Ляшенко, Н. В. Соловйова; заявник та патентовласник ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія»; - № u201402769; заявл. 19.03.14 ; опубл. 10.10.14, Бюл. № 19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5603 | - |
dc.description.abstract | Спосіб моделювання метаболічного синдрому, що включає призначення лабораторним тваринам (гризунам) фруктози з питною водою у кількості 200 г/л протягом двох місяців, який відрізняється тим, що поряд з введенням розчину фруктози призначають дієту такого складу: рафіноване пшеничне борошно - 45 %, сухе знежирене коров'яче молоко - 20 %, крохмаль - 10 %, столовий маргарин (зі складом жирів 72-82 %) - 20 %, переокиснена соняшникова олія - 4 %, натрію хлорид - 1 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Вищий державний навчальний заклад України "Українська медична стоматологічна академія" | uk_UA |
dc.subject | спосіб | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | метаболічний синдром | uk_UA |
dc.title | Спосіб моделювання метаболічного синдрому | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти Інтелектуальна власність. Кафедра внутрішньої медицини № 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
93517-uapatents.com.pdf | 160,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.