Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5780
Назва: Запобігання виникненню модифікованих факторів ризику в контексті навчального процесу
Автори: М'якінькова, Людмила Олександрівна
Дата публікації: 2011
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України "Українська медична стоматологічна академія"
Бібліографічний опис: Мякінкова Л. О. Запобігання виникненню модифікованих факторів ризику в контексті навчального процесу / Л. О. Мякінкова // Формування здорового способу життя студентів-медиків засобами освіти : матеріали навчально-методичної конференції. – Полтава, 2011. – С. 15–17.
Короткий огляд (реферат): Таким чином, підсумовуючи усе вище сказане можемо зробити висновок, що запропонована методика профілактики МФР внутрішніх хвороб, на нашу думку, може бути успішно впровадженою у навчальний процес на кафедрі внутрішніх хвороб ВДНЗУ «УМСА», оскільки в її основі лежить поєднання теорії та практики, унаочнення та доведення. Доведення факту необхідності включення МФР внутрішніх хвороб подається студентам безпосередньо через навчальний матеріал та у курсі занять, що дозволяє поглибити знання студентів, розуміння ними симптоматики, клінічної картини та етіології захворювань й, разом із тим, несе у собі значний виховальний момент, унаочнюючи необхідність ведення здорового способу життя, уникнення надмірностей та зловживань, не набуття або відмову від шкідливих тощо.
Ключові слова: модифіковані фактори ризику
навчальний процес
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5780
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvm.pdf294,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.