Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5783
Title: Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії
Other Titles: Проведение лечебного питания детей в течении первого года жизни, имеющих высокий риск развития атопии
Implication the milk formula with abstemious hydrolyzed protein of medical nutrition of fist-year infants with the risk of atopy
Authors: Мизгіна, Тамара Іванівна
Зюзіна, Лариса Степанівна
Пономаренко, Людмила Михайлівна
Мызгина, Тамара Ивановна
Зюзина, Лариса Степановна
Пономаренко, Людмила Михайловна
Myzgina, T.
Zuzyna, L.
Ponomarenko, L.
Issue Date: 2010
Publisher: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Citation: Мизгіна Т. І. Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії / Т. І. Мизгіна, Л. С. Зюзіна, Л. М. Пономаренко // Вісник проблем біології і медицини. – 2010. – Вип.4. – С. 108–111.
Abstract: Резюме. Наведено данні дослідження використання суміші на основі частково гідролізованого біл- ку для штучного вигодовування дітей 1-го року життя, які мають ризик розвитку атопії; Резюме. Приведены данные исследования об использовании смесей на основе частино гидролизованого белка при искусственном вскармливании детей 1-го года жизни с риском развития атопии; Summary. The authors studied the effect of the using the milk formula with abstemious hydrolyzed protein in the nutrition of fist-year infants with the risk of atopy.
Keywords: немовля
атопія
штучне вигодовування
частково гідролізований білок
дети 1-го года жизни
атопия
искусственное вскармливание
частично гидролизованный белок
fist-year infant
abstemious hydrolyzed protein
atopy
nutrition
URI: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/5783
Appears in Collections:Наукові праці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
provedenna_likuv_harchuvanna.pdf247,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.