Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5783
Назва: | Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії |
Інші назви: | Проведение лечебного питания детей в течении первого года жизни, имеющих высокий риск развития атопии Implication the milk formula with abstemious hydrolyzed protein of medical nutrition of fist-year infants with the risk of atopy |
Автори: | Мизгіна, Тамара Іванівна Зюзіна, Лариса Степанівна Пономаренко, Людмила Михайлівна Мызгина, Тамара Ивановна Зюзина, Лариса Степановна Пономаренко, Людмила Михайловна Myzgina, T. Zuzyna, L. Ponomarenko, L. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавець: | Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» |
Бібліографічний опис: | Мизгіна Т. І. Проведення лікувального харчування упродовж першого року життя у дітей з групи ризику щодо розвитку атопії / Т. І. Мизгіна, Л. С. Зюзіна, Л. М. Пономаренко // Вісник проблем біології і медицини. – 2010. – Вип.4. – С. 108–111. |
Короткий огляд (реферат): | Резюме. Наведено данні дослідження використання суміші на основі частково гідролізованого біл- ку для штучного вигодовування дітей 1-го року життя, які мають ризик розвитку атопії; Резюме. Приведены данные исследования об использовании смесей на основе частино гидролизованого белка при искусственном вскармливании детей 1-го года жизни с риском развития атопии; Summary. The authors studied the effect of the using the milk formula with abstemious hydrolyzed protein in the nutrition of fist-year infants with the risk of atopy. |
Ключові слова: | немовля атопія штучне вигодовування частково гідролізований білок дети 1-го года жизни атопия искусственное вскармливание частично гидролизованный белок fist-year infant abstemious hydrolyzed protein atopy nutrition |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/5783 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра педіатрії № 1 із неонатологією |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
provedenna_likuv_harchuvanna.pdf | 247,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.