Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6062
Назва: Спосіб хірургічного лікування мастоптозу
Інші назви: Способ хирургического лечения мастоптоза
Method of surgical treatment of mastoptosis
Автори: Гіленко, Іван Олексійович
Слюсарєв, Ілля Юр'євич
Соколов, Віктор Миколайович
Крижановський, Олександр Анатолійович
Гиленко, Иван Алексеевич
Слюсарев, Илья Юрьевич
Соколов, Виктор Николаевич
Hilenko, I.
Sokolov, V.
Sliusarev, I.
Kryzhanovsky, A. A.
Дата публікації: 31-тра-1996
Видавець: Державний департамент інтелектуальної власності МОН України
Бібліографічний опис: Пат. 22806 A Україна, МПК A61B 17/3209, A61B 17/322. Спосіб хірургічного лікування мастоптозу / І. О. Гіленко, І. Ю. Слюсарєв, В. М. Соколов [та ін.]; заявник та патентовласник Українська медична стоматологічна академія, м. Полтава. – № 96052166; заявл. 31.05.1996; опубл. 21.04.1998.
Короткий огляд (реферат): Спосіб хірургічного лікування мастоптозу, який включає передопераційну розмітку на залозі, з визначенням на шкірі нової локалізації сосково-ареолярного комплексу та площі висікаємої поверхні шкіри, розріз і декортикатицію шкіри з наступним її відшаруванням по периферії від розрізів, перенос сосково-ареолярного комплексу та його фіксацію на новому місті на харчуючій ніжці, укріплення залози та завершальна шкірна пластика, яка відрізняється тим, що нову локалізацію сосково-ареолярного комплексу на шкірі визначають за допомогою специфічної розмітки на залозі та розробленої таблиці, розріз шкіри під соском виконують у вигляді ромба з основою на субмамарній складці, шкіру відшаровують по периферії від розрізів на 2-5 см, а саму молочну залозу вітділяють від фасції великого грудного м'язу доверху на 3-6 см, та укріплюють за рахунок інвагінації кориона та накладання швів на паренхіму залози по ходу концентричних ліній; Способ хирургического лечения мастоптоза, включающий предоперационную разметку на железе, с обозначением на коже новой локализации сосково-ареолярного комплекса и площади иссекаемой поверхности кожи, разрез и декортикатицию кожи с последующей ее отслойкой по периферии от разрезов, перенос сосково-ареолярного комплекса и его фиксацию на новом месте на питающей ножке, укрепление железы и окончательной кожной пластики, отличающийся тем, что новую локализацию сосково-ареолярного комплекса на коже определяют с помощью специфической.разметки на железе и разработанной таблицы, разрез кожи под соском выполняют в виде ромба с основанием на субмаммарной складке, кожу отслаивают по периферии от разрезов на 2-5 см, а саму молочную железу отделяют от фасции большой грудной мышцы вверх на 3-6 см, и укрепляют посредством инвагинации кориона и наложения швов на паренхиму железы по ходу концентрических линий.
Ключові слова: мастоптоз
хірургічне лікування
мастоптоз
хирургическое лечение
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6062
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра хірургії № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mastoptoz.pdf112,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.