Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6262
Назва: Система оцінювання знань як один із ключових аспектів новаторського досвіду В. Ф. Шаталова
Автори: Білецька, Вікторія Вікторівна
Билецкая, Виктория Викторовна
Biletska, V. V.
Дата публікації: 2013
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Білецька В. Система оцінювання знань як один із ключових аспектів новаторського досвіду В. Ф. Шаталова / В. Білецька // Дидаскал. Упровадження інновацій як чинник єдності педагогічної теорії та освітньої практики. – 2013. – № 13. – С. 352–355.
Короткий огляд (реферат): Проблема оцінювання знань учнів є однією із найбільш суперечливих у світовій пе-дагогіці, оскільки на сьогодні надзвичайно гостро стоїть питання про якість шкільних знань. Не про ту якість, яка існує виключно на папері, а про ту, яка становить дійсну наукову цінність. Це є невід’ємною ознакою сучасних умов процесу глобалізації та ін-форматизації всіх сфер суспільного життя. Базовим компонентом навчально-виховного процесу є контроль знань, який націлений на об’єктивне визначення рівня оволодіння учнями матеріалу на кожному етапі навчання. Оцінка здатна регулювати навчально-пізнавальну діяльність, позитивно впливати на її характер, а також бути важливим стимулом у подальшому навчанні.
Ключові слова: контроль знання
оцінювання знань
передовий педагогічний досвід
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6262
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
120.pdf163,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.