Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6752
Назва: Історія філософії
Автори: Салій, Анатолій Володимирович
Салий, Анатолий Владимирович
Saliy, A. V.
Зінченко, Наталія Олександрівна
Зинченко, Наталия Александровна
Zinchenko, N. A.
Біланов, Олег Сергійович
Биланов, Олег Сергеевич
Bilanov, O. S.
Дата публікації: 2018
Видавець: Видавець та виготівник: ПП «Дивосвіт».
Бібліографічний опис: Салій А. В. Історія філософії: навчальний посібник / Салій А. В., Зінченко Н. О., Біланов О. С. – Вид. 2'е, доповнене. – Полтава : Дивосвіт, 2018. – 192 с.
Короткий огляд (реферат): Цей навчальний посібник підготовлений відповідно до вимог навчальної програми. Представлений матеріал дасть можли вість студентам не тільки вивчати філософію, але і використо вувати його для самостійної роботи. Слід звернути увагу, що в доповненому матеріалі висвітлюються найновіші підходи до тих чи інших проблем, особливу увагу зосереджено на епосі пост модернізму. На відміну від інших подібних праць, посібник має форму нарису, містить стислу, але змістовну за обсягом істо рію філософії. Посібник буде корисним не тільки студентам ви щих медичних навчальних закладів III– IV рівнів акредитації, а й аспірантам, викладачам та всім, хто переймається пробле мами розвитку філософії. Сподіваємося, що викладений матері ал може стати імпульсом для подальших самостійних заглиб лень у безмежне море світової філософської думки.
Ключові слова: історія філософії
история философии
history of philosophy
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6752
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра філософії і суспільних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
history_of_philosophi.pdf500,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.