Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6886
Назва: | Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла |
Інші назви: | Determination of physicochemical and microbiological indicators of the quality of butter Определение физико-химических и микробиологических показателей качества сливочного масла |
Автори: | Іващенко, Олена Дмитрівна Копанцева, Лариса Миколаївна Ярова, Анастасія Петрівна Ivaschenko, O. Kopantseva, L. Yarova, A. Иващенко, Елена Дмитриевна Копанцева, Лариса Николаевна Яровая, Анастасия Петровна |
Дата публікації: | 18-бер-2014 |
Бібліографічний опис: | Іващенко О. Д. Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, А. П. Ярова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, Полтава, 18–20 березня, 2014. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 180–183. |
Короткий огляд (реферат): | Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я. |
Ключові слова: | масло кислотність вміст жиру вміст кухонної солі butter acidity fat content salt content масло кислотность содержание жира содержание поваренной соли |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6886 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashchenko_Doslidzhennya_yakosti_masla.pdf | 375,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.