Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6886
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іващенко, Олена Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Копанцева, Лариса Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ярова, Анастасія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Ivaschenko, O. | - |
dc.contributor.author | Kopantseva, L. | - |
dc.contributor.author | Yarova, A. | - |
dc.contributor.author | Иващенко, Елена Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Копанцева, Лариса Николаевна | - |
dc.contributor.author | Яровая, Анастасия Петровна | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T13:37:40Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T13:37:40Z | - |
dc.date.issued | 2014-03-18 | - |
dc.identifier.citation | Іващенко О. Д. Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, А. П. Ярова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, Полтава, 18–20 березня, 2014. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 180–183. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6886 | - |
dc.description.abstract | Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | масло | uk_UA |
dc.subject | кислотність | uk_UA |
dc.subject | вміст жиру | uk_UA |
dc.subject | вміст кухонної солі | uk_UA |
dc.subject | butter | uk_UA |
dc.subject | acidity | uk_UA |
dc.subject | fat content | uk_UA |
dc.subject | salt content | uk_UA |
dc.subject | масло | uk_UA |
dc.subject | кислотность | uk_UA |
dc.subject | содержание жира | uk_UA |
dc.subject | содержание поваренной соли | uk_UA |
dc.title | Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination of physicochemical and microbiological indicators of the quality of butter | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение физико-химических и микробиологических показателей качества сливочного масла | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashchenko_Doslidzhennya_yakosti_masla.pdf | 375,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.