Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/7122
Назва: Пристрій для виготовлення стандартизованих за товщиною пластинчастих епоксидних шліфів
Автори: Гринь, Володимир Григорович
Костиленко, Юрій Петрович
Шерстюк, Олег Олексійович
Білаш, Сергій Михайлович
Дата публікації: 2017
Видавець: Міністерство охорони здоров᾽я України Національна академія медичних наук України Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи (УКРМЕДПАТЕНТІНФОРМ)
Бібліографічний опис: Нововведення у сферу охорони здоров`я. Реєстр. № 610/3/16. Пристрій для виготовлення стандартизованих за товщиною пластинчастих епоксидних шліфів / В. Г. Гринь, Ю. П. Костиленко, О. О. Шерстюк, С. М. Білаш // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров`я. – Київ, 2017. – Вип. 3. – С. 518–519.
Короткий огляд (реферат): Існує невелика кількість пристроїв для виготовлення стандартизованих за товщиною шліфів. Але всі відомі способи мають певні недоліки та значну складність і трудомісткість. Поставлена задача вирішується створенням пристрою для забезпечення якісного виготовлення епоксидних шліфів рі- зної товщини, враховуючи тканинний об’єкт у епоксидному блоці. Позитивний ефект запропонова- ного пристрою для виготовлення стандартизованих за товщиною пластинчастих епоксидних шліфів полягає в тому, що за допомогою нього дослідник звільняється від великого об’єму рутинної роботи під час виготовлення епоксидних шліфів різної товщини у зв’язку з контролем тиску на пристрій та дозволяє виготовити якісні шліфи з комплексу матеріалів різної структури і щільнос- ті як органічної, так і неорганічної природи.
Ключові слова: епоксидних
шліфів
товщиною
стандартизованих
виготовлення
пластинчастих
пристрій
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/7122
Розташовується у зібраннях:Нововведення, технології (РКТ)
Інтелектуальна власність. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gr_NV_2017.pdf3,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.