Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/7545
Назва: Перспективи застосування гомеопатичної терапії в стоматології
Автори: Бублій, Тетяна Дмитрівна
Дубовая, Людмила Іванівна
Качуровська, Валентина Олегівна
Дата публікації: 2011
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Бублій Т. Д. Перспективи застосування гомеопатичної терапії в стоматології / Т. Д. Бублій, Л. І. Дубовая, В. О. Качуровська // Актуальні питання та проблеми розвитку стоматології на сучасному етапі : збірник наукових праць ВДНЗУ «УМСА». – Полтава : ТОВ «АСМІ», 2011 – С. 98‒100.
Короткий огляд (реферат): В стоматології добре себе зарекомендували Calendula, Chamomilla, Belladonna, Aconitum, Mercurius solubilis та інші, які використовують при запаленнях, травмах, болю в порожнини рота. В даний час в аптечній мережі з'явилося багато комплексних гомеопатичних препаратів, які можуть застосовуватися стоматологами за наявності у хворого супутніх захворювань, керуючись тим, що в їх склад входять декілька медикаментозних засобів, з яких хоч би одне (враховується багаторічний досвід їх застосуванні) обов'язково підійде хворому з супутньою патологією внутрішніх органів. У стоматології вже накопичений досвід практичного застосування комплексних гомеопатичних препаратів «Траумель - С» и «Рост-норма». Таким чином, практикуючим лікарям різних спеціальностей, зокрема, стоматологам, доцільно звертатися до гомеопатичної терапії, що поєднує в собі високу ефективність, безпеку і доступність із зручністю застосування і відносною дешевизною.
Ключові слова: гомеопатична терапія
стоматологія
лікування
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/7545
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prospects_for_homeopathic_therapy_in_dentistry.pdf106,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.