Діагностика алергічних реакцій на знеболюючі препарати в клініці терапевтичної стоматології

Ескіз недоступний

Дата

2012

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»

Анотація

В статті узагальнені показання та протипоказання до проведення алергологічних проб на знеболюючі препарати в стоматології. Мова йде про метод експрес-діагностики алергії на знеболюючі препарати – прик-тест, як швидкий та безпечний в застосуванні під час обстеження і лікування пацієнта; В статье обобщены показания и противопоказания к проведению аллергологических проб на обезболивающие препараты в стоматологии. Речь идет о методе экспресс-диагностики аллергии на обезболивающие препараты – прик-тест, как быстром, безопасном в применении во время обследования и лечения пациента; The paper summarizes the indications and contraindications for allergy tests on painkillers in dentistry. It describes a method for immediate diagnosis of allergy to anesthetics known as skin prick test which is a fast, easy-to-do and safe.

Опис

Ключові слова

алергічні реакції, алергологічний анамнез, прик-тест, аллергические реакции, аллергологический анамнез, прик-тест, allergic reactions, allergic reactions

Бібліографічний опис

Павленко С. А. Діагностика алергічних реакцій на знеболюючі препарати в клініці терапевтичної стоматології / С. А. Павленко // Актуальні проблеми сучасної медицини. – 2012. – Т. 12, Вип. 4. – С. 45–48.