Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8237
Назва: Медичний дискурс художньої прози як об’єкт теорії рецептивної естетики
Автори: Лисанець, Юлія Валеріївна
Лисанец, Юлия Валериевна
Lysanets, Yu. V.
Дата публікації: 2018
Видавець: Київ : КНЛУ
Бібліографічний опис: Лисанець Ю. В. Медичний дискурс художньої прози як об’єкт теорії рецептивної естетики / Ю. В. Лисанець // Україна і світ: діалог мов та культур : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 11-13 квітня 2018 р. – Київ : КНЛУ, 2018. – С. 494–496.
Короткий огляд (реферат): Медичний дискурс літератури як ціннісно-світоглядний сегмент картини світу є особливим способом оприявнення авторської свідомості в художньому тексті. Цілісне і багатоаспектне дослідження малої і великої прози США крізь призму медико-деонтологічної проблематики уможливить поглиблення розуміння ролі лікаря і динаміки сприйняття цієї професії в американському суспільстві. Вивчення медичного дискурсу художньої літератури США з позицій теорії рецептивної естетики дасть змогу розробити концептуальну модель професії лікаря в американському суспільстві, що у свою чергу сприятиме розвитку процесів інтеграції і оптимізації міжнародних відносин у сучасному глобалізованому світі.
Ключові слова: літературно-медичний дискурс
теорія рецептивної есетики
література США
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8237
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medychnyy_dyskurs_khudozhnoyi.pdf333,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.