Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8310
Назва: Основи теорії мовної комунікації : навчально-методичний посібник для студентів філологічного факультету зі спеціальності 7.010103 «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література та мова і література (вивчається одна мова)»
Автори: Дегтярьова, Клавдія Віталіївна
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Дегтярьова К. В. Основи теорії мовної комунікації : навч.-метод. посіб. для студентів філологічного факультету зі спеціальності 6.010100 «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література (вивчається одна мова)»/ К. В. Дегтярьова. – Полтава, 2007. – 50 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику відповідно до програми з «Основ теорії мовної комунікації» пропонується модульний план курсу, змістові модулі «Суть і складники комунікації» і «Комунікативна особистість і успішність мовної комунікації». До кожного змістового модуля подаються опорні конспекти лекцій, плани практичних занять, рекомендована література, різноманітні вправи, перелік питань для самоперевірки, завдання для самостійної роботи й індивідуальні творчі завдання.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8310
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovu_teorii_movn_communication.pdf533,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.