Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобань, Галина Андріївна-
dc.contributor.authorБоброва, Нелля Олександрівна-
dc.contributor.authorГанчо, Ольга Валеріївна-
dc.contributor.authorВажнича, Олена Митрофанівна-
dc.contributor.authorЗабозлаєв, Олександр Олександрович-
dc.date.accessioned2018-07-11T05:07:39Z-
dc.date.available2018-07-11T05:07:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель 120453 (UA), МПК A61K 31/33, A61K 31/44; A61P 17/02; A61P 31/04. Спосіб посилення антимікробної дії / Г. А. Лобань, Н. О. Боброва, О. В. Ганчо ; заявник і патентовласник ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія». – № а 2016 00031 ; заявл. 04.01.2016 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8358-
dc.description.abstractСпосіб посилення антимікробної активності антибіотиків, синтетичних протимікробних засобів та наночастинок металів. Він включає посилення антимікробної дії шляхом сумісного застосування антимікробних засобів та антиоксиданту. Як антиоксидант застосовується підсилюючий засіб 2-етил-6-метил-3-гідроксипіридину сукцинат, який має власну антимікробну дію стосовно грампозитивних та грамнегативних мікроорганізмів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавна служба інтелектуальної власності Україниuk_UA
dc.subjectантимікробна активність антибіотиківuk_UA
dc.subjectсинтетичні протимікробні засобиuk_UA
dc.subjectнаночастинки металівuk_UA
dc.titleСпосіб посилення антимікробної діїuk_UA
dc.title.alternativeСпособ усиления антимикробного действияuk_UA
dc.title.alternativeMethod for enhancing the antimicrobial effectuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти
Інтелектуальна власність. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Method for enhancing the antimicrobial effect.com.pdf237,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.