Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8501
Назва: Використання лікарських засобів на рослинній основі для профілактики ГРВІ. Препарати ехінацеї пурпурової
Автори: Атаунех, Христина Едуардівна
Атаунех, Кристина Эдуардовна
Atawnah, Kh.
Антоненко, Антон Генадійович
Антоненко, Антон Геннадиевич
Antonenko, A.
Дата публікації: 16-гру-2016
Видавець: ГО "Південна фундація медицини", 2016
Бібліографічний опис: Атаунех Х. Е. Використання лікарських засобів на рослинній основі для профілактики ГРВІ. Препарати ехінацеї пурпурової / Х. А. Атаунех, А. Г. Антоненко // Сучасні погляди на актуальні питання теоретичної, експериментальної та практичної медицини: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 16-17 грудня 2016 р. – Одеса: ГО "Південна фундація медицини", 2016. – С. 8–12.
Короткий огляд (реферат): ГРВІ є найбільш поширеним захворюваннями, особливо у дітей. У періоди піку захворюваності на ГРВІ діагностують у 30% населення планети, респіраторні вірусні інфекції в рази перевершують за частотою виникнення решти інфекційних захворювань. Зростання захворюваності відзначається в холодну пору року, переважно у зимово-осінній період. Саме в цей період послаблюються захисні сили організму, оскільки виникає нестача у вітамінах, а особливо вітаміну D, який можна отримати в більшості від сонячних променів, і організм в процесі цих змін отримує значне ослаблення ЦНС, а це призводить до стресу, а потім і до зниження активності імунної системи. Для того, щоб перебудувати всі біоритми організму використовується дуже багато енергії і виникає виснаження організму.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8501
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Atawnah 2.pdf224,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.