Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8607
Назва: Ступінь прояву психоемоційного збудження у хворих з щелепово-лицевою патологією
Автори: Волошина, Людмила Іванівна
Волошина, Людмила Ивановна
Voloshina, L.
Дата публікації: 1998
Видавець: Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького
Бібліографічний опис: Волошина Л. І. Ступінь прояву психоемоційного збудження у хворих з щелепово-лицевою патологією / Л. І. Волошина // Актуальні проблеми стоматології. Нові методики та технології : Матер. наук.-практ. конф. присвяч. 40-річчю стомат. фак-ту ЛДМУ ім. Данила Галицького, Львів, 1998. – Галдент : Львів, 1998. – С. 28.
Короткий огляд (реферат): Зниження репаративних процесів у хворих з високим ступенем тривоги за шкалою Тейлор і з явищами емоційного стресу свідчить про необхідність введення в комплекс передопераційних заходів консультації психотерапевта і стресопротективних препаратів для запобігання ПЕН і соматобіологічної дезадаптації; Znizhennia reparativnih protsessiv u hvorih z hysokim stepov triwogi for the Taylor scale і з явищами эмоційного стресу сідччить про необхідність entered into the complex of overdoctoral visits of the psychotherapist and streptoprotective medications for the prevention of PEN and somatobiological disadaptation; Снижение репаративных процессов у больных с высокой степенью тревоги по шкале Тейлор и с явлениями эмоционального стресса свидетельствует о необходимости введения в комплекс предоперационных мероприятий консультации психотерапевта и стресопротективних препаратов для предотвращения ПЭН и соматобиологичнои дезадаптации.
Ключові слова: психоемоційне збудження
хворі з щелепово-лицевою патологією
psychomotion zbudzhennia
patients with maxillofacial pathology
психоэмоциональное возбуждение
больные с челюстной-лицевой патологией
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8607
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВVoloshina_Lviv_1998.pdf449,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.