Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8815
Назва: Використання сучасних технологій під час лікування активної фази хронічного верхівкового періодонтиту
Інші назви: Использование современных технологий при лечении активной фазы хронического верхушечного периодонтита
Автори: Ніколішин, Анатолій Карлович
Котелевська, Наталія Василівна
Николишин, Анатолий Карлович
Котелевская, Наталия Васильевна
Дата публікації: 1999
Видавець: Асоціація стоматологів України
Бібліографічний опис: Ніколішин А. К. Використання сучасних технологій під час лікування активної фази хронічного верхівкового періодонтиту / А. К. Ніколішин, Н. В. Котелевська // Матеріали I (VIII) з`їзду асоціації стоматологів України, Київ, 30 листопада – 2 грудня 1999 р. – Київ, 1999. – С. 141–142.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: використання комплексу протизапальних, протимікробних і гіпосенсибілізувальних препаратів у поєднанні з вакуум-відсмоктуванням гною під час лікування активної фази хронічного періодонтиту. В ході дослідження встановлено що, використання сучасного ендодонтичного інструментарію, “Crown down” техніки у поєднанні з уведенням у періапікальне вогнище суміші антибіотиків широкого спектра дії з трихополом на гідрокортизонової мазі і додатковим відсмоктуванням гнійного вмісту з навколоверхівкового вогнища за допомогою вакууму за активної фази хронічного періодонтиту можна рекомендувати для впровадження в практичну охорону здоров’я ; Цель исследования: использование комплекса противовоспалительных, противомикробных и гипосенсибилизувальних препаратов в сочетании с вакуум-отсосом гноя при лечении активной фазы хронического периодонтита. В ходе исследования установлено, что, использование современного эндодонтического инструментария, "Crown down" техники в сочетании с введением в периапикальных очаг смеси антибиотиков широкого спектра действия с трихополом на гидрокортизоновой мази и дополнительным отсосом гнойного содержимого из навколоверхивкового очага с помощью вакуума при активном фазы хронического периодонтита можно рекомендовать для внедрения в практическое здравоохранение.
Ключові слова: хронічний верхівковий періодонтит
ендодонтичний інструментарій
“Crown down” техніка
хронический верхушечный периодонтит
эндодонтический инструментарий
"Crown down" техника
ISBN: 966-95036-9-8
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8815
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_use_of_modern_technologies_in_the_treatment_of_the_active.pdf308,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.