Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГришко, Юлія Михайлівна-
dc.date.accessioned2018-11-09T00:40:12Z-
dc.date.available2018-11-09T00:40:12Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationГришко Ю. М. Влияние комплекса витаминов-антиоксидантов (А, Е, С, Р) на свертывание крови и фибринолиз крыс / Ю. М. Гришко // Актуальні проблеми сучасної медицини. – 2002. – Т. 2, вип. 2 (4). – С. 24–26.uk_UA
dc.identifier.issn2077-1096-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/8895-
dc.description.abstractПроведено дослідження на 30 білих щурах - самцях лінії Вістар, що були розділені на дві рівні групи: інтактну та дослідну (до її раціону додавали комплекс вітамінів-антиоксидантів А, Е, С, Р). Встановлено, що комплекс вітамінів-антиоксидантів посилює прокоагулянтні властивості еритроцитів та тканин головного мозку. Обговорюється можливість збагачення крові прокоагулянтними та фібринолітичними компонентами з тканин мозку.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherУкраїнська медична стоматологічна академіяuk_UA
dc.titleВлияние комплекса витаминов-антиоксидантов (А, Е, С, Р) на свертыванте крови и фибринолиз крысuk_UA
dc.title.alternativeВплив комплексу вітамінів-антиоксидантів (А, Е, С, Р) на згортання крові та фібриноліз у щурівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of vitamins-antioxidant's complex (A, E, C, P) upon blood coagulating and fibrinolysis of ratsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патофізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2002.pdf932,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.