Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9445
Назва: Устройство для изучения структуры эмали зубов
Інші назви: Пристрій для вивчення структури емалі зубів
Автори: Николишин, Анатолий Карлович
Иленко, Наталия Николаевна
Ніколішин, Анатолій Карлович
Іленко, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 1992
Видавець: Областная Свердловская Стоматологическая ассоциация «ОСТАС», Государственное предприятие: Научно-производственний центр «Стоматология»
Бібліографічний опис: Николишин А. К. Устройство для изучения структуры эмали зубов / А. К. Николишин, Н. Н. Иленко // Новое в техническом обеспечении стоматологии : материалы конф. стоматологов, Екатеринбург, 3–5 июня 1992 г. – Екатеринбург, 1992. – С. 28–29.
Короткий огляд (реферат): В статье рассматривается новое устройство для изучения пародонта и слизистой оболочки непосредственно в полости рта больного, позволяющее в динамике определить и зафиксировать их на макро-микроуровнях. Предложенное устройство можно использовать для оценки эффективности средств профилактики и консервативной терапии кариеса, некариозных поражений, незаконченной минерализации ; У статті розглядається новий пристрій для вивчення пародонта і слизової оболонки безпосередньо в порожнині рота хворого, що дозволяє в динаміці визначити і зафіксувати їх на макро-мікрорівнях. Запропонований пристрій можна використовувати для оцінки ефективності засобів профілактики і консервативної терапії карієсу, некаріозних уражень, незакінченою мінералізації.
Ключові слова: структура органов полости рта
диагностика
структура органів порожнини рота
діагностика
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9445
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
A_device_for_studying_the_structure_of_tooth_enamel.pdf167,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.