Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9466
Назва: Клінічна ефективність застосування різних препаратів в лікуванні гіперестезії твердих тканин зуба
Інші назви: Клиническая эффективность применения различных препаратов в лечении гиперестезии твердых тканей зуба
Автори: Іваницький, Ігор Олексійович
Иваницкий, Игорь Алексеевич
Дата публікації: 2006
Видавець: Світова Федерація Українських Лікарських Товариств
Бібліографічний опис: Іваницький І. О. Клінічна ефективність застосування різних препаратів в лікуванні гіперестезії твердих тканин зуба / І. О. Іваницький // ХI Конгрес Світової Федерації Українських Лікарських Товариств : тези доповідей, 28–30 серпня 2006 р., Полтава. – Полтава‒Київ‒Чікаго, 2006. – С. 179‒180.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження було порівняння ефективності застосування лікарських препаратів для лікування хворих з гіперестезією твердих тканин зубів. Для порівняння були відібрані найефективніші сучасні препарати: «Десенсил» (ВладМиВа) на основі солей кальцію та стронцію, «Глуфторед» (ВладМиВа) «Дентин-герметизуючий ліквід» (Humanchemie) на основі нанофторидів та «Gluma- desensitizer» (Heraeus Kulzer) адгезив V покоління. В ході проведеного аналізу було зроблено висновок про те, що найвища терапевтична ефективність досягалась завдяки використанню «Дентин-герметизуючого ліквіду» та «Глуфтореду», але, враховуючи те, що «Глуфторед» є доступнішим за своєю ціною, з нашої точки зору, його використання в клінічній практиці видається доцільнішим ; Целью исследования было сравнение эффективности применения лекарственных препаратов для лечения больных с гиперестезией твердых тканей зубов. Для сравнения были отобраны самые эффективные современные препараты: «Десенсил» (Владмива) на основе солей кальция и стронция, «Глуфторед» (Владмива) «Дентин-герметизирующий ликвид» (Humanchemie) на основе нанофторидов и «Gluma- desensitizer» (Heraeus Kulzer) адгезив V поколения. В ходе проведенного анализа было сделано вывод о том, что самая высокая терапевтическая эффективность достигалась благодаря использованию «Дентин-герметизирующего Ликвид» и «Глуфтореда», но, учитывая то, что «Глуфторед» является доступным по своей цене, с нашей точки зрения, его использование в клинической практике представляется целесообразным.
Ключові слова: лікування
гіперестезія твердих тканин зуба
лечение
гиперестезия твердых тканей зуба
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9466
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра терапевтичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Clinical_efficacy_of_various_drugs_in_the_treatment.pdf123,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.