Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9499
Назва: Диференційований підхід до вибору техніки мінімально інвазивного препарування при лікуванні апроксимального карієсу
Автори: Марченко, Ірина Ярославівна
Ткаченко, Ірина Михайлівна
Шундрик, Марина Аркадіївна
Назаренко, Зоряна Юріївна
Дата публікації: 2-лип-2018
Видавець: Міністерство охорони здоров’я України Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи (Укрмедпатентінформ)
Бібліографічний опис: Диференційований підхід до вибору техніки мінімально інвазивного препарування при лікуванні апроксимального карієсу : інформаційний лист про нововведення в системі охорони здоров'я № 246‒2018 / І. М. Ткаченко, І. Я. Марченко, М. А. Шундрик, З. Ю. Назаренко. – Київ, 2018. – Вип. 42 з проблеми «Стоматологія» Підстава: Рішення ПК «Стоматологія» Протокол № 60 від 02.07.2018 р. – 3 с.
Короткий огляд (реферат): Призначено для встановлення чітких показань до застосування, особливостей доступу та виконання етапів мінімально інвазивних технік препарування апроксимально розташованих каріозних порожнин та визначення переваг та недоліків останніх в порівнянні з класичною.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/9499
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра пропедевтики терапевтичної стоматології
Інформаційні листи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dpd.pdf116,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.