Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/985
Title: Результати експериментального дослідження педагогічних умов формування фахових компетентностей майбутніх лікарів в процесі природничо-наукової підготовки
Other Titles: Results of experimental investigation of pedagogical conditions of formation future doctors’ professional competencein process of naturally scientific preparation
Authors: Макаренко, Володимир Іванович
Макаренко, Владимир Иванович
Makarenko, V.I.
Issue Date: 2016
Citation: Макаренко В. І. Результати експериментального дослідження педагогічних умов формування фахових компетентностей майбутніх лікарів в процесі природничо-наукової підготовки / В. І. Макаренко // Sciences of Europe. – 2016. – № 9 (9), Vol. 3. – P. 60–66.
Abstract: У статті подано результати експериментального дослідження педагогічних умов формування фахових компетентностей майбутніх лікарів в процесі природничо-наукової підготовки. Автором охарактеризовано позитивні зрушення у структурних компонентах фахової компетентності, які виникли завдяки формувальному експерименту, а також дана статистична оцінка дієвості комплексу педагогічних умов. The article presents the results of the pilot study pedagogical conditions of formation of professional competence of future doctors in the natural science training. The author has characterized improvements in the structural components of professional competence, which arose due to molding experiment, and statistical efficacy of this educational complex conditions is given.
Keywords: експериментальне дослідження
фахова компетентність майбутнього лікаря
формувальний експеримент
компоненти структури фахової компетентності
experimental research
future doctor’s professional competence
forming experiment
structural components of professional competence
URI: http://elib.umsa.edu.ua/jspui/handle/umsa/985
Appears in Collections:Наукові праці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fah.pdf5,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.